magyar english deutsch
Deák Irányítástechnikai Kft.
...
D.E.Á.K. Irányítástechnikai Kft.
Verebély L. u. 8.
H-2400 Dunaújváros
T: +36-25/507-815, +36-25/507-816
F: +36-25/507-835

D.E.Á.K. IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI KFT.

Cégünk 1998-ban alakult családi vállalkozásként, de jogelődei 1982-ig visszamenőleg visszakereshetőek. Kezdetben irányítástechnikai eszközök kereskedelmét, tervezését és kivitelezését végeztük, majd ezt egészítette ki későbbiekben a műszeres szerviz és karbantartás, az elektronikai fejlesztés és az ehhez kapcsolódó saját gyártási üzletág is.
9105029172_119521.jpgA Kft. minden egyes tevékenységét a TÜV Rheinland InterCert Kft. által audiált minőségirányítási rendszerben végzi. Külön szervezet vizsgálja felül és minősíti a
robbanásbiztos berendezések (Rb,ATEX,Ex) fejlesztését, gyártását, telepítését és felügyeletét.
A gyártási tevékenység során
egyedi célgépeket, jelfeldolgozó berendezéseket, vezeték nélküli adatátviteli eszközöket, irányítástechnikai szoftvereket, valamint gáziparban használatos elektronikus adattároló és hőmérséklet/nyomás kompenzáló műszereket készítünk. 
Cégünk tevékenységi köre 2005-től
mérőeszközök kalibrálásával bővült. A Nemzeti Akkreditációs Hatóság által akkreditált laboratóriumunkban többek közt tolómérők, mikrométerek, mérőórák, idomszerek, mérlegek, nyomásmérők, nyomatékkulcsok, hőmérsékletmérők, távadók és elektromos berendezések kalibrálását végezzük. 

Számos hazai és több külföldi referenciával rendelkezünk, melyek főleg az olaj-, gáz-, energia-, fém-, papír- és vegyipar területén valósultak meg. Megbízhatóságunkat külföldi partnereink is igazolják (Metso Automation GmbH, Valmet Corporation, Labom GmbH, Pepperl+Fuchs GmbH, ADDI-Data GmbH) azzal, hogy cégünket bízták meg a magyarországi képviseletükkel.