magyar english deutsch
Deák Irányítástechnikai Kft.
...
D.E.Á.K. Irányítástechnikai Kft.
Verebély L. u. 8.
H-2400 Dunaújváros
T: +36-25/507-815, +36-25/507-816
F: +36-25/507-835

KUTATÁS-FEJLESZTÉS

smart metering

A kutatás-fejlesztési munkáink többnyire a fogyasztási termékekhez kapcsolódnak, így biztosítva a folyamatos piaci igényt a megoldásaink iránt.
A fejlesztéseink elsődlegesen az energiaszektor számára hasznos fogyasztási mérést pontosító és feldolgozó rendszerekhez kapcsolódnak.

 

Több felsőoktatási intézménnyel (Budapest Műszaki Egyetem, Dunaújvárosi Főiskola, EDUTUS Főiskola stb.) és nemzetközileg elismert piacvezető céggel (PEPPERL+FUCHS, METSO, SAGEM,ELSTER, ITRON stb.) együttdolgozva alakítjuk ki azon technológiák alapját, amelyek a jövőre nézve hordoznak kitűnő működési lehetőségeket.
 

Korszerű módszertani ismeretek és gyakorlati tapasztalatok birtokában képesek vagyunk ipari kutatási és kísérleti fejlesztési tervek összeállítására és végrehajtására. Gyakorlatunk van mindezek európai uniós pályázati projektben (GOP) való kezelésében.Rendszeresen és sikeresen pályázunk kutatás-fejlesztési területen. 
 

A legtöbb technológiánk és termékünk mára már eljutott a prototípus és a késztermék állapotig, amelyekkel bizonyítani tudjuk a kutatási és fejlesztési tevékenységünk eredményességét.

TERVEZÉS ÉS TANÁCSADÁS

tanácsadás és tervezés.jpgMérnöki, technológiai tanácsadási tevékenységünket az alkalmazás közeliség, a konkrétság és a felelősség vállalás jellemzi.

Tervezési és tanácsadási tapasztalataink kölcsönösen erősítik egymást az alábbi területeken:
- Mérés és adatgyűjtés
- Automatizálás
- Robbanásveszélyes területek műszerezése, automatizálása
- Mérőeszközök kalibrálása és felhasználása

Tipikus tervezési munkáink:
- hőerőmű hűtőtorony irányítástechnikai rendszer
- kokszoló szárazoltó komplett irányítástechnikai rendszer
- gyújtószikra-mentes bus rendszerek
- fémprofil gerenda megmunkáló gépsor technológiai gépészeti, villamos-erőátviteli és irányítástechnikai rendszer tervezése és célszoftver fejlesztése
- hegesztő robot kabin gépészeti, villamos-erőátviteli, automatizálási tervezése és célszoftver fejlesztése
- egyedi fejlesztésű számítógépes munkaállomások,célberendezések technológiai, gépészeti, automatizálási tervezése és célszoftver fejlesztése
- saját gyártmányú elektronikai műszerek (datalogger, hőmérséklet, nyomás-kompenzátor) tervezése