IMG_20191114_093924 (003).jpg

GÉPÉSZETI ÉS KARBANTARÓ SZERVIZ

Szerelvény szerviz szolgáltatásunk mellett, cégünk egyéb műszaki tevékenységekkel is foglalkozik.

 

Irányítástechnikai irányultságunk magába foglalja az automatizálás területén található tervezési és gépészeti feladatokat, valamint a célgép gyártást és annak karbantartását. Ennek megfelelően kivitelezésben és meglévő gépkarbantartásban is megoldást tudunk nyújtani szervizünkkel, s nagy műszaki tapasztalatú szakembereinkkel.

 

Mindemellett a több évtizedes energetika ipari karbantartási tapasztalatra építve, általános gépészeti karbantartással is foglalkozunk, beleértve a mechanikai szerkezetek, hajtóművek, s akár szivattyúk, hőcserélők, és egyéb gépészeti berendezések javítását, fejlesztését is.

 

A szerviztevékenység mellett karbantartási tanácsadással és mérnöki szolgáltatásokkal is segíteni tudunk partnereinknek. Műhely kialakításunk lehetővé teszi a gépészeti feladatok minőségi elvégzését, általános forgácsoló gépeinkkel a karbantartások során szükséges alkatrészeket gyártani és módosítani is tudjuk házon belül.

 

Szervizünket logisztikai kialakítása többféle berendezés és feladat befogadására teszi alkalmassá, így akár kisebb acélszerkezetek, gépészeti egységek kivitelezésére és felületkezelésére is képesek vagyunk.

 

Sajátos ipari aglomerációnknak és partnerkapcsolatainknak köszönhetően az általános gépészeti feladatok elvégzésében számos műszaki segítséget tudunk mozgósítani a megoldásainkban, ami kiszélesíti tevékenységi körünk, valamint kibővíti lehetőségeinket.

 

Korszerű, minőségi szerszámokkal és eszközökkel dolgozunk, megfelelve a mai kor elvárásainak, s kimagasló műszaki környezetben tudjuk fogadni ügyfeleinket, s igényeiket.

SZOLGÁLTATÁSOK

Általános gépészeti szerviz

500 m2 -es speciális karbantartó szervizcsarnokunkban európai szintű műhely környezetben általános gépészeti javítási feladatokat is végzünk. Szakembereinkkel gépek-berendezések, hajtóművek, ipari szerelvények és szivattyúk, valamint egyedi alkatrészek, acélszerkezetek gyártását, javítását is vállaljuk, megfelelő mérnöki háttértámogatással.

Karbantartási szolgáltatások

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik az ipari karbantartás területén. A napi műszaki feladatok és szolgáltatások mellett karbantartási és tanácsadási szolgáltatást is nyújtunk, ami segíti az üzemtervezést, s a partneri karbantartási feladatok rendszerszintű elvégzését a gyakorlati tapasztalatok figyelembevételével. Speciális esetben kutatás-fejlesztési projektekben is nyitottak vagyunk az ügyfelek számára.

er1508_pumps_technology_metso_01.jpg

Egyéb szolgáltatások

Speciálisan kialakított berendezésparkunk lehetővé teszi, hogy egyedi feladatokban is kiszolgáljuk leendő partnereinket. Homokszóró berendezés, általános forgácsoló gépek, aeroszolos festő platform és hegesztő berendezések (AWI, MIG/MAG, MMA) állnak rendelkezésre egyedi igények kiszolgálására.

© 2018 by DEÁK Kft.

  • Facebook
deak iranyitastechnika