Labom.png

SERVICES

Made to measure. Since 1968.

A LABOM-t 1968-ban alapította Walter Labohm. Története során a vállalat kézművesorientált vállalatról váltott át a digitális nyomás- és hőmérsékletmérési technológia elismert szaktekintéllyé. Az egyedi, ügyfélspecifikus, testreszabott megoldások a LABOM egyik legfontosabb jellemzője. A nyomás, a szint és a hőmérséklet mérésére és megfigyelésére szolgáló eszközöket különféle iparágakban használják - ideértve az élelmiszeripart, a gyógyszeripart, a biotechnológiát és a kémiai területeket, üzemtechnika-autóipar, hajóipar, erőművek, megújuló energiák, víz-szennyvíz.

 

Manapság a LABOM mintegy 180 embert foglalkoztat, fiókjai és képviselői több mint 40 országban vannak jelen. A digitalizálás, a változó munkavilág és a piac globalizációja olyan kihívások, amelyekkel a LABOM most szembesül. Az egészségesen növekvő családi vállalkozás filozófiája ugyanaz marad: a LABOM nagy jelentőséget tulajdonít a kipróbált tesztek megőrzésének és az új megközelítésekkel történő kombinálásának.

A minőség és a vevői elégedettség alapvető alkotóelemei a vállalati filozófiának. A LABOM minőségirányítási rendszere a DIN EN ISO 9001: 2015, valamint a 2014/68 / EU nyomástartó berendezésekről szóló irányelv és az ATEX 2014/34 / EU tanúsítvánnyal rendelkezik.

A LABOM higiéniai használatra szolgáló eszközöket a 3A irányelveknek megfelelően gyártják, és megfelelnek az EHEDG előírásainak.

A D.E.Á.K. Irányítástechnikai Kft 1994 óta forgalmazza és kizárólagos képviselete a termékcsoportnak. A jelenlegi tulajdonos Deák József vezérletével indult, aki olyan elismert szakember ezen a területen, hogy európai szinten is sokan keresik a mai napig. 

SERVICES

Nyomásmérők
Nyomás mérők
Hőmérők
Labom Hőmérők
Szintmérők
Szint mérők
Labom kiegeszitok
Labom kiegészítők
Show More

Nyomásmérők

 
Elektronikus nyomásmérők
Elektronikus nyomásmérők
Mechanikus nyomásmérők
Labom Hőmérők
Szerelvények
Labom szerelvények
Show More

Hőmérők

 
Elektronikus hőmérők
Elektronikus hőmérők
Mechanikus hőmérők
Labom Hőmérők
Hővédő tokok
Labom szerelvények
Show More

SERVICES

Gyógyszeripar Biotechnológia

FESTÉK/

MŰANYAGIPAR

ERŐMŰVEK

KÖZMŰVEK

© 2018 by DEÁK Kft.

  • Facebook
deak iranyitastechnika