Metso/Neles szervizpartner Magyarországon

Vállalatunk 2019-ben csatlakozott a finn METSO, 2020. évtől új nevén NELES szerelvénygyártó világcéghez, mint kizárólagos regionális szerviz és kereskedő partner.

 

A legmagasabb műszaki minőségű szerelvények értékesítése mellett, egyedülálló háttér-szolgáltatást nyújtunk a szerelvények kiválasztásában, diagnosztikájában és karbantartásában is.

 

Kizárólagos szerviz partner révén, ennek megfelelően, speciálisan felszerelt karbantartó műhellyel rendelkezünk, ami európai környezetben várja ügyfeleinket és a szakmai feladatokat. Berendezéseink, eszközeink magas minőségi szintet képviselnek, s szakembereink majd 20 év tapasztalattal rendelkeznek a szerelvénytechnika és annak ipari környezetének területén.

 

Munkánkat nemzetközi world-wide mérnöki háttér segíti a világ minden tájáról, s megfelelő adatbázissal és háttérinformációkkal tudunk szolgálni az alkatrészek és a szükséges műszaki paraméterek tekintetében megrendelőinknek.

 

A mechanikai karbantartások mellett, a szerelvény működtető egységeit is vezérelni, s tesztelni tudjuk, rendszert alkotva azokkal. Egyedi, gyártói szabványoknak és karakterisztikának kialakított tesztpadunkkal nagyon pontos ellenőrzéseket tudunk végezni a szerelvények nyomás, emisszió és működési viszonyaiban.

 

Javításainkra gyári garanciát tudunk biztosítani, megfelelő jegyzőkönyvekkel ellátva.

 

Kezelhető mérettartományunk DN15-DN1000 mm, valamint nyomástartományunk 0-400 bar.

 

Fejlett, gyártói diagnosztikai rendszer áll rendelkezésre, mely természetesen intelligens működtetőinkhez csatlakoztatható, ezáltal bármikor kiolvasható elemezhető, üzemi környezetben is, ami nagymértékben megkönnyíti a karbantartástervezést, s hiba azonosítást!

 

Szervizünkben természetesen a NELES termékek mellett egyéb, más gyártók termékeinek javítását is vállaljuk, valamint biztonsági szelepek hitelesítését, ellenőrzését magas pontosságban és minőségben! Célunk, a szerelvénytechnikai kérdések és feladatok teljes körű kiszolgálása és tanácsadása, a rendszertervezések és szerelvénykiválasztások mérnöki szintű segítségnyújtása és a karbantartás támogatása, kivitelezése, valamint a mindezekkel kapcsolatos vevői igények kiszolgálása.

SZOLGÁLTATÁSOK

Tartalékalkatrészek és alkatrészellátás

Az eredeti berendezésgyártóként a Metso/Neles garantálja a biztosítását

a legmagasabb minőségű és a legújabb kialakítású berendezéseknek és alkatrészeknek, amelyek megfelelnek az eredeti szabvány és műszaki előírásoknak és a gyártói anyagminőségeknek. Az eredeti alkatrészek rendelkezésre állása és a Metso/Neles karbantartási szolgáltatás auditált minőségbiztosítása ugyanazt a gyári garanciát nyújtja, mint amit a Metso/Neles új termékekei kínálnak.

Telepített berendezés állapotfelmérés

A telepített berendezések alapanalízise szemrevételezésből, s tényleges terméktípus-ellenőrzésből áll, életciklus-állapottal a rendelkezésre álló pótalkatrészek és a cserealkatrészek alapján. A Metso/Neles szakértői hosszú távú és azonnali karbantartási intézkedéseket, előírásokat, valamint korszerűsítést és frissítést is javasolnak annak biztosítása érdekében, hogy a termékek megfeleljenek a mai technológiai folyamatoknak.

er1508_pumps_technology_metso_01.jpg

Karbantartási szolgáltatások

A Metso/Neles segítségével szakértői támogatást kap a technológiai karbantartási leállások tervezéshez a megfelelő szakember biztosításához a szükséges tevékenységekkel, anyagokkal és műszaki forrásokkal a hatékony végrehajtáshoz és az azt követő zökkenőmentes technológia visszaindításhoz. A részletes tervezés biztosítja a biztonságos és megbízható működési folyamatot a következő tervezett karbantartásig/leállásig.

Ha a berendezés karbantartást igényel, szelepszolgálati szakértőink és hitelesített intelligens termék-szolgáltatási szakértőink magas színvonalú javításokat és beállításokat végeznek, hogy a berendezés teljesítményét a lehető legjobban vissza lehessen állítani az új berendezés teljesítményéhez, s gyári működési előírásaihoz a megrendelői technológiai paramétereket figyelembe véve.

Telepítési, újonnan üzembe helyezési és üzemelés biztosító szolgáltatások, fejlesztések.

Projekt- és mérnöki szolgáltatásainkat úgy terveztük, hogy gyors és problémamentes telepítést, üzembe helyezést és üzemindítást kínáljon a megfelelő időben és költségvetésen alapuló projekt megvalósításával. Ezek a szolgáltatások vonatkoznak új berendezések és rendszerek bevezetésére, valamint a modernizációra és a fejlesztésekre.

Diagnosztika

Szakembereink állapot-elemzés diagnosztikát, szivárgásvizsgálatot és szemrevételezést végez annak érdekében, hogy meghatározzák a proaktív karbantartást igénylő berendezéseket a nem tervezett meghibásodások elkerülése érdekében. A folyamatos monitorozással garantálható a hatékony folyamatteljesítmény, illetve a kapott állapotjelentés visszacsatolható a karbantartástervezésbe, s az alkatrész beszerzés logisztikai feladataiba. Gyári diagnosztikai szoftver áll rendelkezésre a termékpalettára specializáltan.

© 2018 by DEÁK Kft.

  • Facebook
deak iranyitastechnika